Melalutz…..

Bulan ni bulan yang cukup crucial for me, sebab dah mula nak menghitung hari..huhuh.. berdebar, tak sabar, takutz semua ada.. tak tau nak rasa apa.. papepun, next week bersamaan 11/4/2011 secara officialnye, mummy akan start cuti..bukan mummy malas keje, tapi mummy malas nak travel gi keje. letih sangat rasanya drive pegi balik keje ni.. pinggang lenguh..lainlah kalau ada papa irfan tolong anta ambik kan.. tp Papa irfan pon bz giler mencarik rezeki..so malas lah nak ganggu dia. Btw, banyak je keje2 ofis  yang mummy leh buat dari umah je..

Btw, segala persiapan untuk di bawa ke spital telah pon disediakan..huhu.. hopefully cukup lah..barang irfan rasanya semua dah cukup, barang mummy? ermm cukup lah tu kot.. nak bawak apa pon kan… dah tanya2 kat orang lain yang pernah bersalin, compare2 nampak macam semua dah complete..

Cuma sekarang ni, nak kene prepare mental ngan emosi plak.. camne lah rupe si irfan nanti..tak sabar nak tengok.. hope dia sempurna sifat dan akal.. Doa sangat agar dia dapat menjadi anak yang menyejukkan bukan sahaja hati kami as parent tapi juga hati Rasullulah s.a.w dan menjadi hamba Allah yang taat dan cemerlang serta bermanfaat kepada orang lain.

Harapan Mummy, kelahiran Irfan akan menambah rezeki kami sekeluarga, menambah kasih sayang antara mummy ngan papa serta mengeratkan lagi hubungan dua keluarga ini. Maklumlah, Irfan kan cucu pertama.

Tapi mummy ngan Papa ada satu prob yang tak sort out lagi..nanti kalau mummy dah keje, Irfan nak tinggal ngan sape? huhuhuhu… duit untuk Akikah Irfan pun macam blom sediakan lagi ni.heheh.. ala, bukan nak buat besar-besaran pon.. asal dapat berkat 7 hari tu ok lah.. tak nak lambat2 sangat..

Papepun, harapan dan doa mummy supaya kelahiran Irfan dipermudahkan. Irfan lahir sebagai manusia yang sempurna sifat, akal dan akhlak…tiada anugerah yang lebih bernilai melainkan Anak yang soleh…aminnn…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s